(ВІДЕО) Прикордонники підвищують професійні навички з організації РХБ захисту та екологічної безпеки

НАЗАД
18 листопада 2021 15:31

Днями на базі Сумського прикордонного загону з керівниками підрозділів радіаційного, хімічного, біологічного захисту прикордонного відомства проведені навчально-методичні збори.

Державна прикордонна служба України за компетенцією продовжує проводити заходи із забезпечення безпеки на державному кордоні, здійснення контрольних та режимних заходів у контрольованих прикордонних районах, пунктах пропуску, а також інших об’єктах, віднесених до сфери діяльності.

Днями на базі Сумського прикордонного загону з керівниками підрозділів радіаційного, хімічного, біологічного захисту прикордонного відомства проведені навчально-методичні збори. Участь у заході взяли офіцери Східного регіонального управління Держприкордонслужби та персонал підпорядкованих органів охорони державного кордону.

Захід проводився для підвищення професійного рівня, перевірки готовності керівників служб РХБ захисту до дій за призначенням, а також формування сучасних підходів до технічного забезпечення РХБ захисту та виконання вимог природоохоронного законодавства.

Під час зборів фахівцями РХБ захисту обговорено результати службової діяльності в поточному році, напрацьовані пропозиції із покращення порядку організації та експлуатації засобів РХБ захисту.

В одному з пунктів пропуску офіцери успішно провели практичні дії щодо недопущення переміщення радіоактивних (ядерних) матеріалів та виконали нормативи зі спеціальної підготовки.

Результат навчально-методичних зборів підтвердив актуальність даного заходу та необхідність в подальшому організовувати такі навчання з метою вдосконалення практичних навичок фахівців РХБ захисту.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси